Om meg

Mitt navn er Celina Granli Røste.
Jeg er født og oppvokst på et lite tettsted der alle kjenner alle, og alle vet alt om alle – litt sånn som på sosiale medier. Dette dannet kanskje grunnlaget for min interesse om nettopp dette temaet. I løpet av mine 21 år har jeg rukket å fullføre tre år på medier og kommunikasjon ved Hønefoss videregåendeskole, to semestere med markedsføring ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold, samt at jeg nå er halvveis i en bachelor ved Høyskolen Kristiania.

Medier og kommunikasjon styrket interessen min for fotografering og visuelle virkemidler. Samtidig som dette ga meg mye grunnleggende kunnskap om mennesker, kommunikasjon og forståelse om hvordan vår sosiale verden er konstruert. Dette dannet grunnlaget for at jeg i første omgang søkte meg inn på markedsføring ved HBV. Dette året ga meg viktig forståelse for regnskap, bedriftsøkonomi, makroøkonomi og forretningsjus. Jeg opplevde at markedsføringsfagene ble prioritert bort, noe jeg anså som veldig synd. Jeg søkte meg deretter inn på Markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Siden høsten 2014 har skolen innfridd; jeg har blitt inspirert, motivert og funnet hvilken retning jeg vil satse.

Dette semesteret har jeg valgt å spesialiserer meg i Digital Markedsføring. Jeg håper denne retningen gir meg mulighet til å jobbe med min lidenskap; fotografering, mennesker og teknologiske «duppeditter» i kombinasjon med markedsføring. Siden desember 2012 har jeg jobbet som selger hos Spaceworld Soundgarden. En arbeidsplass der jeg har fått dyrket kunnskap om disse digitale «duppedittene» vi mennesker lever med i dag. På fritiden driver jeg også aktivt som freelancer innen fotografering. Jeg har tidligere samarbeid med mediebyrået Catch Media, samt eventbyrået TBA Arrangementer. Samtidig finner jeg også mye glede i å fotografere bryllup, konfirmasjoner, barn og voksne. Jeg håper denne bloggen, samt dette valgfaget, åpner mange dører og gir meg erfaringer jeg aldri ville vært foruten.

Personlige egenskaper:

Fokusert,
Kreativ,
Motivert,
Jovial,
Lojal,
Snill,
Positiv.

Ønsker du å kontakte meg? Trykk HER